Malegrupper og inspiration

Malegrupper og andre aktiviteter

Malegrupper for voksne


På disse hold kan du selv være med til at planlægge indholdet og være med til at skabe et godt socialt miljø på holdet.

Der kan bl.a. arbejdes med tegning, maleri, grafik og collage. Der bliver lagt vægt på processen frem for det færdige resultat. Et undervisningsforløb afsluttes som regel med billedgennemgang, hvorved kursisterne og underviseren understøtter den enkeltes udtryk og videre udvikling.


Kursisterne medbringer selv materialer. Holdene er åbne for nye deltagere. Undervisningen foregår fra kl. 9.00 – 12.30 på formiddagsholdene (mandag, tirsdag, onsdag og torsdag)  og kl. 16.00 – 19.00 på onsdag aftenholdet. 


Prisen for at deltage på holdene er forskellig, alt efter hvor mange gange holdet har valgt at have en underviser. Hvis et hold vælger ikke at have en underviser, skal der indbetales 200 kr. pr. person for et halvt år.


Om eftermiddagen er der ÅBENT VÆRKSTED for de medlemmer, der deltager på et formiddagshold eller et aftenhold. Hvis du gerne vil benytte værkstedet om eftermiddagen indbetales 50 kr. pr. år.Grafisk hjørne


En gang om måneden mødes medlemmer med interesse for at arbejde med grafik en torsdag eftermiddag og den efterfølgende fredag. Datoen aftales fra gang til gang og annonceres på Billedskolens Facebookside.


Gruppen består af både øvede grafikere og nybegynder, og er arbejdes efter princippet: ”Vi hjælper hinanden”. Det er gratis at deltage, men du skal betale for de materialer, du bruger.  


Vil du vide mere, så kontakt Inga Larsen fra bestyrelsen.

Åbent værksted på Struer Billedskole.

 

Åbent værksted er for de medlemmer, der går på et formiddagshold.

For den beskedne sum af 50,- kr. årligt, kan du benytte Billedskolens værkstedslokaler om eftermiddagen efter kl 14 og aftenen - inden for Aktivitetscentrets åbningstid. 

 

Bemærk dog, at der nogle torsdagseftermiddage og fredage også kan være åbent i ”Grafik hjørnet”.

Se information herom på Struer Billedskoles Facebook side ttps://www.facebook.com/struerbilledskole/ eller i lokalekalenderen på opslagstavlen.


Tilmeld dig som ”Værkstedsbruger” ved at indbetale 50 kr. ekstra sammen med din indbetaling af kontingentet (i alt 150 kr.). Husk at skrive ”Værkstedsbruger” på indbetalingen.

Inspiration

5. januar 2021

Her kommer der lidt inspiration til den øvede akvarelmaler.


https://www.youtube.com/watch?v=rO-LOjGsUZ4

7 januar 2021

I dag tager vi en tur til Statens Museum for Kunst, hvor kunstformidler Mette Houlberg Rung har sat professor i psykologi Svend Brinkmann stævne for sammen at kikke på Emil Noldes maleri "Barn og stor fugl" . God fornøjelse!
https://www.youtube.com/watch…

9. januar 2021

Vi bliver på Statens Museum for Kunst, hvor kunstnerisk leder Annette Rosenvold Hvidt samtaler med forfatteren Hanne Vibeke Holst om Bertha Wegmanns maleri af hendes søster. God fornøjelse!

Bertha Wegmanns maleri af hendes søster God fornøjelse!.

https://www.youtube.com/watch?v=Z56UFZMCG5I...


11. januar 2021

Måske så du udsendelsen "Mit Livs Kunst " med Martin Bigum på DR1 i aftes. Hvis ikke har du her et link til alle 4 udsendelser. God fornøjelse.


https://www.dr.dk/drtv/serie/mit-livs-kunst-_-med-martin-bigum_205831